Aanbod Videoclips Nieuws Achtergrond Referenties Contact

Feedback

Goede feedbackvaardigheden van medewerkers verhogen de effectiviteit van een organisatie. Vaak willen medewerkers elkaar wel aanspreken, maar vinden ze dit moeilijk om te doen. Of zeggen het op een manier, waarbij de boodschap niet goed aankomt. Tijdens de training leren de deelnemers op een open en effectieve wijze feedback te geven en te ontvangen.

Bij de training kan onder andere gebruik worden gemaakt van ingrijptheater. Daarbij spelen de acteurs een situatie eerst na zoals die heeft plaatsgevonden. Vervolgens wordt de situatie nog eens gespeeld, en kunnen de deelnemers aangeven hoe het eventueel anders kan. De acteurs verwerken de suggestie direct in hun spel, zodat nagegaan kan worden wat werkt en wat niet.

 

Resultaat: deelnemers kunnen op een effectieve manier feedback geven en ontvangen
Duur: 1 dagdeel (workshop basisvaardigheden) tot 4 dagdelen (verdieping)

 

Noot: Clip Training en Theater maakt al haar producten voor bedrijven op maat. In overleg met de opdrachtgever wordt de opzet bepaald.

Ontevreden klant

Een ontevreden klant, hoe ga je daar mee om? Tijdens de sessie geeft een deelnemer een tip, die door de acteurs onmiddellijk wordt verwerkt in de nagespeelde situatie (duur video: 38 seconden). Klik hier voor meer videoclips.