Aanbod Videoclips Nieuws Achtergrond Referenties Contact

Workshop teambuilding

Elkaar op een andere manier bezig zien kan verrassende effecten hebben. Door middel van speloefeningen en improvisatietheater gaan we aan de slag met het team. Tijdens de workshop blijken collegaís vaak onbekende kanten te hebben. De accountmanager is niet zo dominant als werd gedacht. En de medewerker financiŽn blijkt een zeer creatief persoon te zijn.

In overleg bepalen we de opzet van de workshop of training. Eventueel kunnen we in de workshop themaís opnemen die binnen de organisatie spelen. Door middel van speloefeningen en improvisatietheater worden deze themaís op een luchtige manier aangeroerd. En als we niet te diep op de zaken hoeven in te gaan, maken we er een ontspannende ochtend of middag van, met als resultaat een positieve impuls voor het team.

 

Resultaat: de band binnen een team is versterkt
Duur: 1 tot 2 dagdelen

 

Noot: Clip Training en Theater maakt al haar producten voor bedrijven op maat. In overleg met de opdrachtgever wordt de opzet bepaald.

Brainstorm

Tijdens een dag teambuilding laten we medewerkers van een vervoerbedrijf brainstormen over het thema 'betrouwbaarheid'. Vervolgens gaan de deelnemers door middel van spel met dit thema aan de slag (duur video: 40 seconden). Klik hier voor meer videoclips.