Aanbod Videoclips Nieuws Achtergrond Referenties Contact

Visie

Bijeenkomsten en trainingen moeten resultaat opleveren. Dit resultaat hangt voor een groot deel af van de motivatie van de deelnemers. Clip Training en Theater verhoogt de motivatie door de inzet van creatieve werkvormen, zoals theater, muziek en interactieve oefeningen.

 

We verzorgen bijeenkomsten op maat, zoals werkconferenties, studiedagen en kick offs. Daarbij kunnen wij de gehele bijeenkomst verzorgen of een onderdeel daarvan, bijvoorbeeld als dagvoorzitter of door middel van improvisatietheater. Verder verzorgen wij communicatieworkshops en –trainingen, over onderwerpen als feedback geven, omgaan met agressie of presentatievaardigheden.

 

Clip Training en Theater denkt met organisaties mee over verandering. Wij bieden die middelen aan, die binnen een proces het meeste effect hebben. Daarbij kunnen we uitgaan van een bestaande opzet, of in samenspraak met de opdrachtgever een nieuw concept ontwikkelen.

Clip Training en Theater

Clip Training en Theater geeft kleur aan verandering. Dit doen we bij bijeenkomsten, workshops en trainingen (duur video: 40 seconden).